Esittely

Kike ElomaaOlen alkujani maalaistalon tyttö ja syntynyt Nopperlan tilan kamarissa muiden sisarusteni tavoin. Lapsena tehtiin ahkerasti töitä navetassa ja pellolla sekä urheiltiin paljon.

Perheessämme harrastettiin myös musiikkia.Kotoa sain ohjenuoraksi elämään oikeudenmukaisuuden.

Lukion jälkeen urheilu vei mennessään. Opiskelin sairaanhoito-opistossa, treenasin kaksi kertaa päivässä ja tein vielä töitäkin samaan aikaan. 1980-luvun alussa saavutin kehonrakennuksessa kaiken mahdollisen. Urani kehonrakennuksen ammattilaisena lopetin vuonna 1985.

Esiintymiset laulajana, juontajana sekä liikunnan ja ravintotietouden luennoitsijana alkoivat urheilu-urani jälkeen. Olen kiertänyt maailmaa suomalaisena voiman lähettiläänä viisi vuotta.

Pitkä esiintymiskokemus (25 vuotta) kotimaassa antaa minulle korvaamatonta tietoa ja tuntemusta siitä miten suomen kansa voi ja ajattelee.

Olen myös pienyrittäjä ja näin ollen arvostan yrittäjyyttä. Sitä Suomi tarvitsee.

Isäni Arvo Robert Sainio oli SMP:n kansanedustaja 1970-luvulla ja Veikko Vennamo oli tuttu vieras kodissamme. Poliittinen kasvuympäristö herätti kiinnostukseni yhteiskunnallisiin asioihin jo varhaisessa vaiheessa.

Haluan omalta osaltani olla mukana rakentamassa Suomelle parempaa tulevaisuutta ja pyrkiä edistämään suomalaisten elämänlaatua parhaani mukaan. Isänmaallisuus on vahvana sydämessäni.

 

Comments are closed.