Eduskuntavaalit 2019

 

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2019 – Vahvasti Suomen puolesta!

”Suomi on sun ja mun maa. Pidetään siitä yhdessä huolta. Järkevä päätöksenteko, oikeudenmukaisuus ja aito välittäminen ovat avaimet valoisampaan tulevaisuuteen. Heikompia on autettava. Turvallisuudesta on huolehdittava. Ei haittamaahanmuutolle. Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto.”

-Kike Elomaa 85

 

Kiken vaaliteemat

Peruspalvelut kuntoon 

Peruspalvelujen toimivuus muodostaa hyvinvointiyhteiskunnalle perustan. Hyvät peruspalvelut ovat kaikkien suomalaisten oikeus asuinpaikasta, varallisuudesta tai iästä riippumatta.

-Vanhustenhoito toimivaksi

-Varhaiskasvatusta tuettava

-Koulutuksesta ei saa leikata, koulukiusaaminen kuriin

-Terveydenhuolto toimivaksi

-Liikuntamahdollisuuksia kehitettävä

-Tiestö pidettävä kunnossa

 

Oikeudenmukainen Suomi

Vähävaraisista, eläkeläisistä, vanhuksista ja lapsista on pidettävä huolta. Kansan ääntä on kuultava päätöksenteossa. Suomalaisille on turvattava mahdollisuus työntekoon, yrittämiseen ja opiskeluun.

-Eläkeläisten toimeentulo turvattava

-Suomalaisille mahdollistettava kouluttautuminen ja työnteko

-Yrittäjille myönteinen Suomi

-Veteraaneille arvokas vanhuus

-Ylivelkaantuneille tarjottava uusi mahdollisuus

-Yksityisautoilun yliverottaminen lopetettava

 

Turvallinen Suomi

Maahanmuuttoon liittyviin turvallisuusuhkiin on puututtava kovalla kädellä. Rangaistuksia kovennettava. Turvallisuutta edistäviä lakiuudistuksia tehtävä ja poliisille lisää resursseja.

-Maahanmuutto ei saa heikentää turvallisuuttamme

-Rikoksentekijät vastuuseen teoistaan

-Poliisille riittävät resurssit

-Maaseudun elinvoimaisuus taattava

-Kotimaisen ruoan tuotanto varmistettava

-Eläinten oikeudet turvattava

 

Esittely

Olen alkujani maalaistalon tyttö ja syntynyt Nopperlan tilan kamarissa muiden sisarusteni tavoin. Lapsena tehtiin ahkerasti töitä navetassa ja pellolla sekä urheiltiin paljon. Olen eläinrakas. Kotoa sain ohjenuoraksi elämään oikeudenmukaisuuden periaatteen. Lukion jälkeen tein vanhuspalvelutyötä kunnes urheilu vei mennessään. Treenasin kaksi kertaa päivässä, opiskelin röntgenhoitajaksi josta tuli leipätyöni. 1980-luvun alussa saavutin kehonrakennuksessa paljon. Esiintymiset laulajana, juontajana sekä liikunnan ja ravintotietouden luennoitsijana alkoivat urheilu-urani jälkeen. Olen kiertänyt maailmaa suomalaisena voiman lähettiläänä viisi vuotta. Pitkä monipuolinen työura antaa minulle korvaamatonta tietoa ja tuntemusta siitä miten Suomen kansa voi ja ajattelee. Olen myös pienyrittäjä ja näin ollen arvostan työtä ja yrittäjyyttä. Niitä Suomi tarvitsee.

Isäni Arvo Robert Sainio toimi kansanedustajana 1970-luvulla ja poliittinen kasvuympäristö herätti kiinnostukseni yhteiskunnallisiin asioihin jo nuorena. Haluan olla mukana rakentamassa Suomelle parempaa tulevaisuutta ja edistää suomalaisten elämänlaatua parhaani mukaan. Tarvitsemme päätöksentekoon lisää oikeudenmukaisuutta ja aitoa ymmärrystä kansan näkemyksistä sekä vahvaa tahtoa paiskia hommia hyvinvointiyhteiskunnan puolesta. Isänmaallisuus on vahvana sydämessäni. Kansanedustajana leipätyöni on ensisijaisesti tehdä suomalaisten arjesta parempaa ja varsinaissuomalaisena flikkana maakuntamme asiat painavat politiikassani.

 

Keskeiset luottamustehtävät

Perussuomalaiset rp:n naisten puheenjohtaja

Kelan valtuutettu

Valtion liikuntaneuvoston jäsen

Rintamamiesneuvottelukunnan varajäsen

Turun Perussuomalaisten jäsen

Eduskunnan eläinsuojeluryhmän pj

Eduskunnan urheilukerhon hallituksen jäsen

Arkadia-seura hallituksen jäsen

Comments are closed.